Contact: 0318 - 745 710

Referenties

Hier vindt u enkele referenties over Wiko Service.

Jonah Thompson – Production Manager/Mix Engineer, Bethel Music, Redding California

My experience with you all was awesome. They were very kind, helpful and always serving us. Wiko made sure we were taken care of and we had what we needed. Your staff was real genuine, professional and always got it done. I will for sure use your company any time I’m in the area!

logo psalm project

Ariën Vink – The Psalm Project

Als een van de solisten van The Psalm Project en artiest bij andere gelegenheden, ben ik zeer tevreden over de manier waarop de mannen van Wiko Service je tot dienst zijn. Persoonlijk, Professioneel, Precies.

Persoonlijk; in de voorbereiding en bij de uitvoering, in overleg doen ze hun vak en voelen je feilloos aan. Professioneel; in materiaalkeuze en handelen, ze stellen je met hun materiaal en kwaliteiten op je gemak. Precies wat je nodig hebt als uitvoerende artiest!

logo psalm projectNelinda Troost – Troost Producties & Sing-In Veenendaal

“Wiko Service staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Mijn ervaringen met Wiko Service is dat er in elke situatie kan worden meegedacht en dat de apparatuur altijd van hoge kwaliteit is. Maar bovenal zijn de technici van zeer professioneel hoog niveau en dat is voor een artiest of band eigenlijk nog belangrijker.”

logo troost producties

Benjamin Zandvliet – Directeur, Stichting Antwoord

” Met Wiko Services hebben we inmiddels 5 concerten georganiseerd met de gospel- zangformatie At Once. Wiko staat voor passie en kwaliteit. Dat betekend; aan een half woord genoeg. Ze nemen een uitgebreide voorbereiding in acht en komen de afspraken van A tot Z na. Als u iemand zoekt voor uw concert, congres of andere bijzondere activiteit, dan zult u zelden een betere vinden dan Wiko!”

logo psalm project

Joop Kreeft – Ritmeester – Veenzangers Mannenkoor

“Het perfect verzorgen van licht- geluid en beeld is voor een koor bij een concert of ander optreden van groot belang voor het welslagen van het evenement. Je hebt hiervoor deskundig advies nodig dat wordt uitgewerkt in een duidelijke en glasheldere prijsafspraak.
Daarnaast is ook een professionele begeleiding en service essentieel. Ervaring leert ons dat voor al deze zaken je bij Wiko Service aan het juiste adres bent. Vakmensen die bereidt zijn in onvoorziene situaties direct met oplossingen te komen. Het Ritmeester – Veenzangers Mannenkoor werkt dan ook graag samen met Wiko Service en beveelt dit bedrijf van harte aan.”

logo psalm project

Organisatie: YfC Nederland, Plaats: Sporthal Snellerpoort te Woerden, Aantal bezoekers: 750
Wiko Service: Licht, geluid en projectie

Wiko Service is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, omdat ze niet alleen hetgeen doen wat je van te voren hebt afgesproken, maar ze ook echt een stap verder willen gaan. Dat begint al in het voortraject, waarbij er met aandacht naar je luisteren wordt en telkens naar de mogelijkheden gekeken wordt die bij jouw bedrijf passen. Op een professionele manier denken ze met je mee en komen met creatieve oplossingen, die zowel esthetisch mooi zijn, als budgettair haalbaar zijn. De mensen van Wiko Service zijn integer, doordat ze zich houden aan afspraken en je geen poot uit willen draaien. Het personeel werkt keihard en zijn super vriendelijk en gezellig!

Sebastiaan Poelen, producent / regisseur

Met verschillende events en AV productie werk ik graag samen met WiKo Service. WiKo service is niet alleen een bedrijf dat techniek levert, maar levert een beleving doormiddel van licht, geluid en presentatie. Ik drink graag van te voren een kop koffie in Veenendaal om de plannen door te nemen en altijd gebeurd het dat WiKo Service met creatieve input komt waardoor alles naar een nog hoger niveautje wordt getild. Samen met WiKo Service organiseren wij ieder jaar een grootst charity dinner op de Veluwe. WiKo Service is: creatief, professioneel, dynamisch en werkt vanuit hun passie.