Contact: 0318 - 745 710

Licht & Geluid

Wiko Service – Geluid
Een perfect geluid neerzetten is vakmanschap. Niet alleen voor artiesten, ook voor technici achter de schermen. Wiko Service beschikt over geavanceerde apparatuur en systemen die we naar elke gewenste locatie vervoeren en ter plekke voor u installeren. Bovendien hebben we de kennis en vaardigheden in huis om er het beste geluid uit te halen. We ondersteunen u graag om te zorgen dat bezoekers uw evenement optimaal beleven.

licht

Wiko Service – Licht
Licht is een echte sfeermaker. Tenminste, als het goed gebruikt wordt. Wiko Service beschikt over ervaren lichttechnici die als geen ander weten wat een locatie en een productie nodig hebben.Als het gaat om uitlichten van podia, décor, stands, feesten of andere toepassingen, zowel met conventioneel als intelligent licht zorgen we voor een ultieme beleving. Al verliezen we nooit uit het oog dat geluid, beeld en licht een eenheid moeten vormen.

Dat maakt het verschil tussen een goede en een excellente productie. Wiko Service ontwerpt graag een compleet lichtplan, uiteraard passend binnen uw budget.

Wiko Service – Beeldtechniek
De perfecte aanvulling op licht en geluid is natuurlijk video, dé manier voor het vertonen van uw presentatie of productie. Wiko Service neemt ook dit deel van uw organisatie professioneel op zich. Of u nu zoekt naar een projectiescherm van 1,20 x 1,00 meter of een doek van 4,50 x 6,00 meter of groter; Wiko Service levert zowel opzicht- als doorzicht schermen in ieder gewenst formaat. En uiteraard voorzien we u desgewenst ook de bijbehorende beamers met de juiste lichtsterkte.

projectieschermen

Wiko Service verzorgt ondermeer concerten, evenementen en beurzen, maar ook kleine projecten zoals bruiloften, feesten of sportevenementen. Wiko Service biedt tevens de mogelijk om uw licht of geluid af te stellen in uw kerk, café of discotheek.